Her kan du kigge mit menukort igennem, men du er også velkommen til at downloade det.
Menukortet er delt op i sektioner, som du kan hoppe direkte til ved at klikke på knapperne herunder.
Download menukort
BrunchMin. 20 couverter |
|
• Brunch pølser • Røræg • Bacon • Græsk youghurt m. honning og mandler • Wraps m. flødeost og røget laks • Rullepølse m. Sky og løg • Spegepølse m. peberfrugter • 3 slags ost m. friske frugter • 2 slags marmelade • pandekager m. sirup Lunt: • Grønne slikasparges omviklet m. spegeskinke • Tærte med laks og spinat • Empenade m. oksekødsfyld Ex. Brød og smør |
|
Pris pr. couvert | kr. 155,- |
|
Receptions buffetMin. 20 couverter |
|
• Små sandwich • Lille croissant m. hønsesalat • Melon m. spegeskinke • Små krydder frikadeller • Røget mørbrad med flødepeberrod på rugbrød • Wraps m. røget laks • Ostebjælker m. frisk frugt • Gulerodsstave, agurkestænger, cherrytomater og humus • Flutes m. brieost og frugt • Lille mazarinkage |
|
Pris pr. couvert | kr. 175,- |
|
ForretterAlle forretter serveres m. hjemmebagte flutes og smør.min. 20 couverter |
|
• Gourmet lakserulle m. flødepeberrod og rejer | kr. 70,- |
• Røget laks m. asparges og flødestuvet spinat | kr. 75,- |
• Dampet laks m rejer, urter og sauce verte | kr. 70,- |
• Grillet laks på bund af frisk spinatsalat | kr. 80,- |
• Indbagt laks m. appelsincreme | kr. 70,- |
• Røget laks m. rejer, urter og sauce verte | kr. 70,- |
• Citrus marineret laks m. hjemmelavet pesto | kr. 75,- |
• Gravad laks m. sennepsdressing | kr. 70,- |
• Lakseroulade m. flødeost og rejer på sprøde salater | kr. 75,- |
• Laksefarseret rødspættefilet m. urter og sauce verte | kr. 70,- |
• Lakse- og spinat tærte m. grøn salat | kr. 70,- |
• Rejecoctail | kr. 70,- |
• Skaldyrscoctail | kr. 75,- |
• Vandbakkelse m. skaldyrs- ell hønsesalatsalat | kr. 70,- |
• Muslingeskal m. skaldyrsstuvning | kr. 70,- |
• Pandekage m. fiskefyld | kr. 70,- |
• Fiskesymfoni serveret på fade | kr. 85,- |
• Fiskepie | kr. 70,- |
• Fisketournedos anrettet på salat m. sauce verte | kr. 70,- |
• Tunmousse m. rejer | kr. 70,- |
• Honningmelon m. skaldyr og dressing | kr. 75,- |
• Spegeskinke m. melon | kr. 70,- |
• Røget culotte m. æggestand eller waldorfsalat | kr. 75,- |
• Tarteletter m. høns i asparges | kr. 75,- |
• kyllingesalat m. grønne asparges og radicchio | kr. 65,- |
|
Stegerettermin. 20 couverter |
|
• Kalvesteg m. springløg omviklet med bacon, ristede champignon, aspargeskartofler og flødesauce | kr. 185,- |
• Gl.daws oksesteg m. hvide kartofler, glaserede løg tomater m. flødepeberrod, tyttebær og sauce | kr. 190,- |
• Oksefilet m. små krydderbagte kartofler sprøde grøntsager og sauce bearnaise | kr. 185,- |
• Svinekam som vildt m. waldorffsalat, halve æbler, brune- og hvide kartofler og vildtsauce | kr. 160,- |
• Kalvesteg som vildt m. waldorffsalat, halve æbler, brune- og hvide kartofler og vildtsauce | kr. 185,- |
• Kalvesteg m. sprøde grøntsager, hvide kartofler, surt og flødesauce | kr. 185,- |
• Lammekølle m. sprøde grøntsager, tzatiki og flødebagte kartofler | kr. 185,- |
• Dyresteg m. waldorffsalat, brune- og hvide kartofler, halve æbler og vildtsauce | dagspris |
• Oksefilet m. bagte rødløg, broccolisalat, små krydderbagte kartofler og choronsauce | kr. 185,- |
• Glaseret skinke m. grøntsager og flødebagte kartofler | kr. 155,- |
• Kyllingbryst m. pesto og soltørrede tomater, omviklet med spegeskinke, små krydderkartofler marinerede grøntsager og sauce | kr. 145,- |
|
PølsebordMin. 20 couverter |
||
Pris fra | kr. | 145,- |
• Brød og smør pr. couvert | kr. | 25,- |
|
SmørrebrødMin. 40 stk. |
|
• Luksus smørrebrød pr. stk. | kr. 35,- |
• Pænt smørrebrød pr. stk. | kr. 26,- |
• Pæne håndmadder pr. stk. | kr. 17,- |
|
Buffetmin. 20 couverter3 slags kød – 1 slags kartofler og salatbuffet |
|
Pris pr. couvert | kr. 195,- |
• Kalkunwok • Indbagt kalkun • Farseret kalkun • Ovnstegt kylling • Hotwings • Kyllingespyd • Provencekam • Glaseret skinke • Krydder skinke • Indbagt mørbrad • Helstegt svinemørbrad • Revelsben (1 stk. pr. person) • Oksefilet • Oksemørbrad (tillæg kr. 15,- pr. couvert) • Lammekølle • Kyllingebryst m. soltørrede tomater og pesto • Kartoffelbåde • Små letskrællede kartofler m. dressing • Flødebagte kartofler • Bagte kartofler • Små krydderbagte kartofler • Smørristede kartofler • Kartoffelsalat, vælg mellem: almindelig, marineret eller stærk(sennep) |
|
SalatbuffetVælg 5 slags fra nedenstående• Pastasalat m. creme fraice dressing • Pastasalat m. grøntsager og olie-eddike dressing • Spinatpasta m. soltørrede tomater og mandler • Spinatsalat m. bønner- avocado i pikant dressing • Rucolasalat m. friskhøvlet parmesan • rucolasalat m. pære og nødder • Rucolasalat m. primadonna ost og hjemme syltede valnødder • Mix. babysalat m. årstidens frugter • Mix.salater m. slikærter, asparges og cherrytomater • Græsk salat m. feta og oliven • Broccolisalat m. bacon • Spidskålsalat m. æbler og nødder • Kikærtesalat m. feta og soltørrede tomater • Bulgursalat m. rødløg og persille • Bulgursalat m. mango og sukkerærter • Provence grøntsager • Marinerede grøntsager • Bagte rodfrugter • Spinatsalat m. mango • Agurkesalat • Tzatziki • Rissalat m. urter • Tomatsalat m. feta • Tomatsalat m. mini mozarella • Blomkål m. endemamebønner |
|
|
Ekstra tilbehør til buffetpris pr. couvert |
|
• Grøn kyllingesalat m. soltørrede tomater | kr. 40,- |
• Kyllingesalat m. radiccio og bladselleri | kr. 40,- |
• Grøn kalkunsalat m. grønne asparges | kr. 45,- |
• Empanade m. oksekødsfyld | kr. 30,- |
• Grøntsagstærte | kr. 30,- |
• Hapsere m. champignon og bacon | kr. 35,- |
• Pandekager m. stærkt oksekødsfyld | kr. 30,- |
• Grønne asparges omviklet m. spegeskinke | kr. 30,- |
• Små vandbakkelser m. hønsesalat | kr. 45,- |
• Melon m. spegeskinke | kr. 45,- |
|
Surprice buffetmin. 20 couverter |
|
Jeg vælger det bedste for årstiden, men du kan selvfølgelig altid komme med ønsker. | |
Pris pr. couvert | kr. 195,- |
|
Salatbuffet og kartoflermin. 20 couverter1 slags kartofler og 5 slags salater |
|
F.eks. som tilbehør til dit grill arrangement Se udvalget under buffet |
|
Pris pr. couvert | kr. 105,- |
|
Dessertermin. 20 couverter |
|
• Mandelrand, rørt is og frisk frugt | kr. 65,- |
• Pandekager m. isblokke vendt i nødder | kr. 50,- |
• Rubinsteinkage | kr. 45,- |
• Tærte m. marcipan og frisk frugt | kr. 35,- |
• Isroulade m. nødder og chokolade | kr. 45,- |
• Chokoladekage m. hindbærskum | kr. 40,- |
• Prinsessedessert | kr. 35,- |
• Islagkage | kr. 45,- |
• Trifli | kr. 35,- |
• Nøddebunde m. hindbær og chokolademousse | kr. 45,- |
• Tiramisu | kr. 40,- |
• Marcipan mazarin m. bær | |
• Panna cotta | |
• Pandekager m. appelsincreme og abrikos | |
• Vandbakkelser m. creme, frugt, flødeskum | |
• Sahra Bernhard | |
• Små chokoladeskaller m. chokolademousse | |
• Dessertbuffet, vælg 4 slags fra ovenstående | kr. 90,- |
• 3 slags ost m . frugtsalat | kr. 70,- |
• Desserttallerken | kr. 70,- |
• Fyldt ananas m. råcreme | kr. 60,- |
• Gittekage: chokoladekage med nøddebund, lys bund og fyld | kr. 55,- |
• Begravelses boller (1/1 smurt m. smør) og wienerkringle pr. person | kr. 30,- |
|
Natmadmin. 20 couverter |
|
• Aspargessuppe m. flutes | kr. 60,- |
• Hummersuppe m. flutes | kr. 70,- |
• Gullashsuppe m. flutes | kr. 65,- |
• Grøntsagstærter m. salat | kr. 60,- |
• 3 slags pølser, leverpostej, saltkød og brie | kr. 95,- |
• Biksemad m. spejlæg eller bearnaisesauce | kr. 65,- |
• Frikadeller m. kold kartoffelsalat | kr. 70,- |
• Croissant m. hønse- ell. skinkesalat | kr. 55,- |
• Sandwich 2 stk. luksus | kr. 50,- |
|
JulefrokostMin. 20 couverterExcl. Brød og smør ( ved tilkøb kr. 25,- pr person) Alt er naturligvis hjemmelavet og af de bedste råvarer |
|
• Hel marineret sildefilet m. løgringe, kapersbær, æg og tomat • Stegt sild i æbleeddike m. mangochutneycreme • Paneret fiskefilet m. hjemmerørt remoulade og citronbåde • Tarteletter m. høns i asparges 2 stk. pr. person • Røget skinke m. spidskålsalat • Mørbradbøf m. bløde løg og agurkesalat • Æbleflæsk • Leverpostej m. ristede champignon og rødbeder • Flæskesteg m. rødkål • Ris ala mande m. kirsebærsauce |
|
Pris pr. couvert | kr. 249,- |
|
|
|
Dette er kun et forslag, har du andre ønsker finder vi også ud af det.
Jeg har desværre ikke kapacitet til at lave specielkost, som vegetar, vegansk mm.
Velbekomme.
Ret til ændringer forbeholdes